Join Us for a Super Night at The SUPER:
Learn All About Tungsten Fabric and Open Source, Multi-Cloud Networking
Wednesday, November 14, 7:30 pm - 10:00 pm
new-user orientation & new features demo
beer, wine, hors d’oeuvres and good company
OpenStack Summit Berlin attendees and anyone from the Greater Berlin area interested in SDN are invited to join the Tungsten Fabric community for this User Group Event. Enjoy a couple of beers and a plate of gastronomical delights while taking in rooftop views of the Berlin Zoo on one side and the Upper West Berlin skyscape on the other. We’ll be gathering in The SUPER Concept Space on the terrace of the Bikini Berlin shopping mall.
The presentation at this networking event will provide a brief overview of Tungsten Fabric and the new features in the recent 5.0 release. A demo of Tungsten Fabric will follow, with an overview of core functionality and newly released features. A highlight of the evening will be exciting presentations from community members.
If you are interested SDN deployment at scale, this meetup is for you. Join us and learn how to engage with the Tungsten Fabric community!
7:30 Networking — 20 min
7:50 Welcome; Tungsten Fabric project overview & Carbide demo — Sukhdev Kapur, Juniper Networks — 30 min, including Q&A
8:20 Introducing software defined networking in the CERN cloud — Jose Castro Leon, CERN — 25 min
8:45 RBAC in Neutron and Tungsten Fabric — Jaroslaw Lukow, CodiLime — 25 min
9:10 FPGA and vRouter: Fixing a performance bottleneck in cloud-native environment — Miroslaw Walukiewicz, Intel — 25 min
9:35 Bare metal integration between Tungsten Fabric and Lenovo devices — Anda Nicolae, Lenovo — 25 min
- Native Support for Windows Containers in Tungsten Fabric
- Introducing software defined networking in the CERN cloud
Zuul as a build system: lessons learned in the Tungsten Fabric infra
Thursday, November 15, 1:40 pm - 14:20 pm
Living on the Edge – combining OpenStack, Kubernetes, and Tungsten Fabric to make Edge Computing a reality.
Marc Rapoport, Juniper Networks
Thursday, November 15, 9:00 am - 9:40 am